Danmark bliver fattigere på grund af EU

2020-10-01T15:49:51+00:00July 30th, 2020|0 Comments

Danmark skal over de kommende 7 år proppe yderligere 31,5 mia. kr. i EU’s bugnende kasser, som konsekvens af den aftale som Mette Frederiksen indgik med EU.

Det havde ellers ikke skortet på forsikringer fra statsministeren om, at Danmark ikke skulle betale en krone mere til EU. I oktober 2019 sagde Mette Frederiksen til Jyllands-Posten at en årlig ekstraregning til danskerne på 5 mia. kr. ville være ”fuldstændig gak”. Resultatet af forhandlingerne blev så alligevel en ekstraregning på årligt 4,5 mia. kr., og den ”glædede” Mette Frederiksen sig over, som hun bl.a. sagde til DR mens hun skålede med de andre EU-regeringschefer i æblemost!

Dertil skal så i øvrigt lægges Danmarks andel af den såkaldte genopretningsfond, som slet ikke var på tegnebrættet i oktober, men som også kommer til at koste danskerne milliarder, for de imponerende 13.500 milliarder kroner optages som et kollektivt lån, som Danmarks altså dermed også hæfter for og skal betale af på. Landene som så får pengene skal så betale dem tilbage over 40 år, med start i år 2027. Så de danske børneværelser kommer til at hæfte og tilbagebetale i nærmest hele deres levetid. Men lur mig om ikke der kommer en eftergivelse af de mange milliarder inden år 2057.

Aftalen er i hvert fald udryk for, at EU er gået fuldtonet ind på omfordeling fra de såkaldte rige lande til de sydeuropæiske lande. I Danmark, Holland og Sverige bliver vi fattigere som følge af aftalen, mens italienerne og spanierne bliver rigere. I Italien har man i ramme alvor debatteret nedsættelse af pensionsalderen og dejlige skattelettelser samtidig med at man har krævet flere penge fra EU. Deres egen italienske beholdning af guldreserver på omkring 2.500 milliarder kr. skal der naturligvis ikke pilles ved, dem vil italienerne jo ikke bruge af, når danskerne nu er så dumme at betale.

EU var fornuftigt, da det bare drejede sig om ”det indre marked” hvor vi kunne handle varer frit mellem hinanden, hvilket i øvrigt også gav lavtlønslande en stor konkurrencefordel. Men nu hvor de såkaldt rige lande skal plukkes, gældsættes og hæfte i over 47 år for milliarder, der så afleveres til Syd- og Østeuropa. Der stopper legen ganske enkelt.

Statsminister Mette Frederiksen har indgået en aftale, der gør Danmark fattigere, og det har aldrig været meningen med EU-medlemskabet. Derfor vil DF have aftalen til folkeafstemning, så dem der betaler kan blive hørt.