Gak gak, at Danmark skal medfinansiere og hæfte for 5.600 milliarder EU kroner !

2020-10-01T16:12:14+00:00May 28th, 2020|0 Comments

Det er jo rendyrket gak gak, at de danske skatteydere, via EU, skal medfinansiere og hæfte for 5.600 milliarder danske kroner. Penge som så i overvejende grad skal foræres til syd- og østeuropæiske EU lande, der ikke som Danmark, har levet af egne penge men af andres og dybest set levet over evne og brugt langt flere penge end deres lande kunne tjene.

Nu kommer der så en verdensomspændende finansiel krise og så syntes flertallet i EU, at andre landes borgere skal betale gildet. Ja vi skal kautionere for milliarder og direkte forære andre milliarder til eksempelvis Italien. Italien har ikke mindre end 2.452 ton massiv guld placeret i udenlandske banker til en dagsværdi af svimlende 660 milliarder kr. Hvorfor skal de ikke bruge deres egne værdier før end de forventer nordisk finansiel støtte? Statsministeren har mulighed for at nedlægge veto imod bevillingen af de 5.600 milliarder – og det forventer vi at hun gør.