Hvorfor må man ikke få udbetalt sine egne feriepenge ?

2020-10-31T09:13:33+00:00October 31st, 2020|0 Comments

 

Tirsdag aften faldt en aftale på plads mellem regeringen, dens støttepartier og en række borgerlige partier, hvor erhvervsliv og kulturliv skulle kompenseres i forbindelse med coronarestriktionerne.

Det var uden DF, og det er der gode grunde til.

Mandag aften deltog jeg sammen med Morten Messerschmidt i forhandlingerne, og det tegnede umiddelbart lovende. Desværre var min partifælle og jeg nødt til at trække os rimelig hurtigt, fordi vores krav til regeringen blev fejet helt væk. Og hvad forlangte vi? Jamen såmænd blandt andet, at danskernes egne resterende indefrosne feriepenge blev udbetalt. Det blev afvist af regeringen.

Vi stiller dette krav, fordi vi gerne vil give danskerne muligheden for at investere og forvalte deres egne penge. Det vil nemlig komme erhvervslivet til gavn. Det er jo helt afgørende at få disse sidste feriepenge ud at virke i samfundet i takt med flere nedlukninger og virksomheder, som får det sværere. Vores borgerlige venner fortsatte forhandlingerne med det krav, men fik som bekendt intet ud af det i den endelige aftale.

Desuden lå det os meget på sinde at få ændret den vanvittige kl. 22-regel, som betyder, at restauranter skal lukke kl. 22, så gæsterne nærmest er nødt til at bære deres isdessert under armen og haste ud af døren. Heller ikke her kunne regeringen åbne døren på klem!

Ligeledes ønskede DF regeringen skriftligt forpligtet til at inddrage Folketingets partier på et tidligere tidspunkt – og ikke som nu hver gang efter at beslutninger allerede er udmeldt på de ualmindelig mange pressemøder.

Det er kort sagt en ommer til regeringen! Mit håb er at regeringen snart dropper den egenrådighed og i stedet lytter til os og danskerne.