Regeringen udviser magtarrogance !

2021-06-02T12:11:41+00:00June 2nd, 2021|0 Comments

Regeringen besluttede i maj måned at oprette et nyt udrejsecenter for 130 udvisningsdømte kriminelle på Langeland. Ja regeringen købte tilmed via statskassen lokale bygninger for 13,5 mio. kr., tilmed uden købsforbehold af nogen som helst juridisk art.  En dissideret idiotisk prioritering for allerede ugen efter besluttede den samme regering at de alligevel ikke ville bruge de faciliteter de lige havde købt!  Socialdemokraterne troede i deres naivitet at  man kan fjerne problemet med kriminelle afviste udlændinge, ved at flytte dem til Langeland, men kriminalitet og utryghed flytter jo med! Nu var det så borgerne på Langeland og Sydfyn, som skulle til at opleve de samme omfattende problemer, som der i dag er i Midtjylland omkring Kærshovedgård, og overtage de 130 dybt kriminelle inkl. øksemanden fra Aarhus og 11 udlændinge dømt for mord, drab og drabsforsøg!  Godt for borgerne tæt på Kærshovedgård, men skidt for dem, der boede på Langeland. Samlet set løser regeringens lallende håndtering absolut ingenting for Danmark.

Som noget af det første, den socialdemokratiske regering gjorde, da den kom til magten i 2019, droppede den planerne om et nyt udrejsecenter på øen Lindholm, som DF og den daværende VLAK-regering ellers havde vedtaget. Det ville ellers have været en klart bedre løsning end et nyt udrejsecenter på Langeland, da Lindholm selvsagt er noget mere isoleret fra det omkringliggende lokalsamfund. Et ophold på Lindholm ville være langt mindre attraktivt end et ophold på Langeland og derfor have en afskrækkende virkning, som forhåbentligt kunne få  de udvisningsdømte kriminelle til at forlade Danmark.

Dén her situation er aldeles uholdbar og det skriger til himmelen, når et flertal af partierne fortsat nægter at ta’ et opgør med de næsten 70 år gamle konventioner som beskytter de kriminelle og leverer utryghed her i Danmark. Vi er som samfund nødt til at insistere på at få opdateret internationale konventioner til de udfordringer som vi står med i dag!