Det handler om tillid !

2021-12-16T16:07:50+00:00December 16th, 2021|0 Comments

En række politisk korrekte meningsdannere fremdriver åbenlys deres afsmag for Inger Støjberg ovenpå den uanstændige dom i Rigsretten

Eksempelvis den erklærede Venstremand, journalist Jarl Cordua, som på Altinget.dk i en kronik ligefrem fremstiller Inger Støjberg som et skadedyr, der har infiltreret Venstre og ødelagt partiet. Således skriver han, at ”Venstre nu endelig kan afluses”.

Hvis det står til Cordua er det slut med at udfordre konventionerne. Stod det til ham havde det formentlig allerede været slut, da Institut for Menneskerettigheder hævdede, at det ville være uforeneligt med menneskerettighedskonventionen at indføre 24-års-reglen. Tænk hvis vi siden 2001 hver gang hylekoret af indvandrertilhængere havde hævdet, at det ene eller det andet var et konventionsbrud, bare havde givet op, så havde vi aldrig fået en stram udlændingepolitik i Danmark.  For Jarl Cordua står DF og Inger Støjberg nærmest som selve inkarnationen på al ondskab.

Faktum er imidlertid, at dommen over Inger Støjberg alene er kommet i stand fordi en hævntørstig venstrefløj ikke formåede at vælte Støjberg mens hun var minister og derfor benyttede deres nyvundne flertal efter 2019-valget til i stedet at stille hende for en rigsret. Inger Støjberg er altså ikke mere kriminel end Morten Bødskov, Mogens Jensen og alle mulige andre ministre, som Folketinget har væltet efter klokkeklare overtrædelser af ministeransvarlighedsloven. Støjberg har bare haft det uheld at hendes sag blev genstand for en prøvelse i rigsretten – og med det in mente forsøger man nu at gøre Støjberg til persona non grata.

Hvis nogen tror at Dansk Folkepartis kamp for at forhindre en islamisering af Danmark ophører som konsekvens af Rigsrettens dom, så må de tro om igen. Om noget har Rigsrettens afgørelse gjort det modsatte. Støjberg er sendt i fængsel for at overtræde den europæiske menneskerettighedskonventions artikel 8 om retten til familieliv fordi hun skilte voksne mænd, der var gift med børn, ad. Det viser med al ønskelig tydelighed absurditeten i menneskerettighedskonventionen – og øger blot behovet for et opgør med konventionen.

Sådan spiller klaveret således ikke. Et nyt ”afluset” Venstre, skåret efter Jarl Corduas radikale feinschmecker skabelon, bliver et meget lille parti. Inger Støjberg derimod har en stor fremtid i dansk politik, hvis hun selv gerne vil. For dybest set så handler det om tillid – og den tillid har en markant del af landets vælgere netop til Støjberg!